Bed & Linnen


Naast een ruime keuze boxsprings, matrassen, kussens en dekbedden heeft De Nachtwacht ook een breed assortiment bedtextiel en ook op het gebied van accessoires hebben wij veel te bieden. Wij hebben bijvoorbeeld een breed assortiment kussens en spreien. Wij gaan voor kwaliteit en een assortiment waarbinnen voor elk budget iets te vinden is. Of u nu kiest voor uitbundig en trendy of tijdloos en klassiek, u vindt het bij de Nachtwacht.

Merken


100% Natuurlijk en zonder dierlijke materialen

Ontdek meer over Ecolife!

Zomeractie Eastborn

Bij Eastborn geloven wij niet in “one size fits all”. Elk lichaam is uniek en iedereen heeft zijn of haar eigen voorkeuren. Bij de ontwikkeling van de Eastborn matrassen uit de Q-serie hebben wij gekeken naar de verschillende typen lichaamsbouw, slaaphoudingen en het ultieme bedklimaat. Ben je een zij-, buik- of rugslaper?

Ontvang nu een gratis kussen tijdens de zomeractie van Eastborn bij aankoop van een bed uit de Q-serie. 

Gratis Rockbox

Geniet overdag net zoveel als in de nacht. Bij aankoop van 2 Silvana kussens ontvang je nu een gratis draagbare ROCKBOX bluetooth speaker van Fresh 'n Rebel. Dat is superhandig om mee te nemen naar het strand, in de tuin of op vakantie. OP=OP

Voordeelweken van Eastborn!

Voor een optimale nachtrust! 

Er zijn weer voordeelweken van Eastborn bij De Nachtwacht katwijk! Nu €300,- voordeel op een complete boxspring combinatie uit de gehele Eastborn collectie. Kom dus snel proefliggen en slaap al op een tweepersoons boxspring vanaf €1995. 

Vragen? Neem contact op!

Eastborn Q-serie

Jouw nacht, jouw rust, jouw matras! 

Bij de ontwikkeling van de Eastborn matrassen uit de Q-serie is gekeken naar de verschillende slaaphoudingen en het ultime bedklimaat. Ben jij een zij-, buik- of rugslaper? Slaap je liever in comfortabel warm of een heerlijk fris bed? Bij de Nachtwacht katwijk vind jij jouw eigen, nieuwe Eastborn matras! Je slaap nu al op een Eastborn Matras vanaf €450,-! 

Neem contact op voor meer informatie!
Een goede nachtrust
begint bij De Nachtwacht!

contact opnemen