Avek


Avek bij de Nachtwacht

Bij De Nachtwacht zijn we verheugd om je mee te nemen naar de wereld van Avek. Met roots die teruggaan tot 1927, belichaamt Avek vakmanschap en kwaliteit. Onze bedden en matrassen worden in Surhuisterveen met de hand gemaakt en vertegenwoordigen een lange traditie van Nederlands vakmanschap. Bij Avek kun je jouw droombed op maat samenstellen, met een overvloed aan mogelijkheden om je perfecte slaapomgeving te creëren. Onze toewijding aan kwaliteit en comfort staat altijd centraal. Dus ontdek Avek en laat ons je helpen de perfecte nachtrust te vinden.

De befaamde boxspring Ninety

Boxspring Ninety viert meer dan 90 jaar aan vakmanschap. Als beste getest door de Consumentenbond, biedt dit bed talloze extra's, waaronder een royale achterwand, LED leeslampjes en in- en uitstapverlichting. Met een royale combinatie van een box, pocketveringmatras en topmatras zorgt de Ninety voor een weldadig comfortabele slaapbeleving. Met verschillende hardheden, maten en opties kun je jouw Ninety helemaal op maat maken, en het is beschikbaar in zowel vaste als verstelbare uitvoeringen.

Boxspring Simmer:
Fris Ontwaken

Simmer is geïnspireerd op de verfrissende Hollandse zomers. Dit bed biedt extra goed ventilerend comfort dankzij de ingebouwde spiraalbodem. In een Simmer word je fris en ontspannen wakker, en het bed ziet er bovendien prachtig uit. Met een open structuur in de spiraalbodem zorgt de Simmer ervoor dat je bed goed kan 'ademen,' waardoor je fris en comfortabel slaapt. Een goed geventileerd bed is niet alleen comfortabeler, maar gaat ook langer mee.

Boxspring Fier:
Voor Een Stijlvolle Nacht

Fier, wat in het Fries 'ver' betekent, combineert doordachte vormgeving met compromisloos slaapcomfort. Het bed wordt gedragen door opvallende 'black chrome' designpoten en heeft een ranke plint voor een lichtvoetige uitstraling. De dwarsgespannen spiraalbodem zorgt voor optimale ventilatie en een heerlijk fris ochtendgevoel. Maak je keuze uit een scala aan prachtige stoffen en kleuren om jouw bed te personaliseren.