Dommelin


Waar Luxe en Vakmanschap Samenkomen

Dommelin is de onbetwiste specialist in bed- en badtextiel, een waardevolle toevoeging aan de wereld van slapen en ontspanning. Als de Nachtwacht je meeneemt naar Dommelin, ontvouwt zich een kleurrijk palet van beddengoedopties en badtextiel. Met een stevig assortiment, streeft Dommelin naar de perfecte balans tussen prijs en kwaliteit.

Kleurrijk en Comfortabel

Dommelin maakt indruk met de breedste reeks kleuren in Nederland, aangevuld met Europese stoffen van topkwaliteit. Hier is alles mogelijk, van afwijkende maten tot ongeëvenaarde pasvormen. We geloven in maatwerk, en ons enthousiaste team in Tilburg staat klaar om de wensen van onze klanten te vervullen.

Een eigen unieke stijl

Of je nu een voorkeur hebt voor klassiek of modern, dessins of rustige unikleuren, Dommelin heeft altijd iets dat bij jouw smaak past. Onze collectie bestaat uit hoogwaardige Europese stoffen met verfijnde weef-, borduur- en druktechnieken. Als de Nachtwacht, houden we vast aan onze passie voor kwaliteit en duurzaamheid. We leveren deskundig maatwerk voor de perfecte pasvorm, waardoor elk bed er perfect uitziet en aanvoelt.

Dommelin's Kernwaarde

Kwaliteit en klantgerichtheid zijn de drijvende krachten achter Dommelin. We werken nauw samen met gepassioneerde Europese leveranciers die voldoen aan onze hoge normen. Ons eigen atelier stelt ons in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden voor al je wensen.

Bij Dommelin streven we ernaar om een plezierige en persoonlijke benadering te bieden. Onze betrokkenheid en toewijding aan onze klanten onderscheiden ons. We zijn trots op onze betrouwbaarheid, betrokkenheid en toewijding, die de basis vormen van ons bedrijf. Kies voor Dommelin, waar vakkundigheid, betrokkenheid en kwaliteit samenkomen voor een ongeëvenaarde slaapervaring.