Over Eastborn


Eastborn Erfgoed uit Twente

Bij De Nachtwacht koesteren we Eastborn als een Nederlands icoon dat al meer dan 90 jaar premium slaapcomfort biedt. Eastborn's oorsprong, geboren in het oosten van Nederland, omarmt de kenmerkende Twentse aandacht voor vakmanschap en kwaliteit. Elk Eastborn product, of het nu een matras, boxspring of topper is, wordt vervaardigd op Nederlandse bodem, met het oog op het bieden van de beste prijs-kwaliteitverhouding en ongeëvenaard design en comfort. Ontdek waarom we zo trots zijn op dit oer-Nederlandse merk.

Innovatie en Duurzaamheid

Eastborn omarmt traditie, maar is tegelijkertijd gefocust op de nieuwste innovaties. Elk product combineert ambachtelijk vakmanschap met geavanceerde technologie om jou het beste van beide werelden te bieden. Met innovatieve pocketveren voor ongeëvenaarde ondersteuning, superieure materialen voor maximaal comfort en coatings die je bed fris houden, geeft Eastborn een moderne draai aan de Nederlandse slaaptraditie. Kom naar De Nachtwacht en ervaar de perfecte nachtrust.

Op maat gemaakt speciaal voor jou

Bij De Nachtwacht beseffen we dat elk mens uniek is en elke lichaam een individuele benadering verdient. Ons assortiment Eastborn-producten biedt je de mogelijkheid om je perfecte slaapomgeving te creëren. Door samen te werken met onze slaapexperts en te proefliggen, ontdek je welk Eastborn product het beste bij jou past. Je zult versteld staan van het comfort en de ondersteuning die speciaal voor jou zijn ontworpen.

Stijlvol slapen, ongekend comfort

Eastborn's stijlvolle ontwerpen, die rust en eenvoud uitstralen, bieden een minimalistische en moderne uitstraling voor je slaapkamer. De Eastborn Ruby, bijvoorbeeld, belichaamt deze eenvoud en rust met strakke vormen en een rustgevende uitstraling. Deze boxspring biedt niet alleen een stijlvol design, maar ook ongekend comfort, afgestemd op jouw persoonlijke voorkeuren. Kom naar De Nachtwacht en ontdek hoe de Eastborn Ruby jou een goede nachtrust biedt in een oase van rust.

'Sand by Eastborn'
Ontdek de nieuwste collectie

Lees verder