• Ecolife

Natuurlijk slapen voor het hele gezin


Handgemaakte, tijdloze bedden met natuurlijke materialen 

Ecolife maakt alleen bedden van topkwaliteit, met de beste materialen en een tijdloos en elegant design. Ieder model is gemaakt van een unieke combinatie van materialen en ontworpen met veel passie en jarenlange ervaring. De vakmensen maken elk bed met de hand in de Ecolife fabriek in Valskog. De materialen om uw bed te maken worden geselecteerd aan de hand van twee pijlers: uw nachtrust en het milieu. Ecolife zoekt stad en land af naar de perfecte materialen voor onze verfijnde bedden.

De Nachtwacht biedt een groot scala aan Ecolife bedden en slaapkameraccessoires. Mocht u nou echt niet vinden wat u zoekt, dan kunnen wij onze producten aan uw wensen laten aanpassen.

Waarom Ecolife?


Het grote voordeel van deze bedden is dat er geen synthetische materialen zoals koudschuimen gebruikt worden zoals in de meeste andere merken. Het heeft daardoor een uitstekende ventilerend vermogen en vooral zijn de bedden zeer duurzaam. Er zijn vele stoffen, kleuren, hoofdborden en vele maten mogelijk om het ideale bed samen te stellen.

En het mooie van Ecolife: de bedden kosten niet meer dan andere merken met synthetische materialen!

Assortiment


Onze materialen


EcoLife maakt voor haar bedden gebruik van de allerbeste natuurlijke materialen zonder chemische toevoegingen. De bedden worden hand gemaakt in de Zweedse plaats Valskog. Het bijzondere van deze bedden is dat er geen dierlijke materialen gebruikt worden. Je zou het dus een veganistisch bed kunnen noemen. Er wordt gebruik gemaakt van bamboe (geteeld zonder toepassing van bestrijdingsmiddelen), 100% organische katoen, Agave (een sterke en goed ventilerende vezel van de agave plant, vlas (zodat er geen statische electriciteit in het bed is) en het frame is gemaakt van langzaam groeiend Noord-Zweeds grenenhout.

Natuurlijke bedden met een zeer goede prijs- en kwaliteitsverhouding

Het kleine familiebedrijf Ecolife maakt de bedden met een zeer goede prijs- en kwaliteitsverhouding. In vergelijking tot andere (Zweedse)bedden met natuurlijke materialen zijn de prijzen op een nivo van wat andere goede bedden zonder natuurlijke materialen ook kosten. En daarnaast koopt U een bed zonder chemische en plastic bestanddelen zoals de meeste merken waar schuimen en andere synthetische materialen worden gebruikt. En vooral: het bed is duurzaam, gaat heel lang mee en is goed voor het dierwelzijn.

Wil je meer informatie over Ecolife?
Neem vrijblijven contact met ons op!

Klik hier