Heckettlane


Slapen in Stijl

De Nachtwacht verwelkomt je in een wereld van verfijning, comfort en inspiratie met Heckettlane. Als gepassioneerde aanbieder van hoogwaardig bedlinnen heeft Heckettlane een rijke geschiedenis en een toewijding aan het inspireren van mensen om hun slaapkamers om te toveren tot persoonlijke toevluchtsoorden. In Nederland geboren, begon Jan Hendrik Hekkert zijn reis om de wereld met de kracht van beddengoed te verrijken, en vandaag brengt Heckettlane dit streven naar Nederland, België, Frankrijk en Duitsland.

Eindeloze keuzes

Laat je verleiden door de eindeloze keuzes in de collecties van Heckettlane. Dekbedovertrekken in diverse prints, hoeslakens, kussenslopen, spreien en sierkussens, elk met hun eigen unieke ontwerp en hoogwaardige kwaliteit. Heckettlane streeft naar niets minder dan perfectie en dat merk je bij elk stuk in hun assortiment. Of je nu de voorkeur geeft aan tijdloze klassiekers of de laatste trends, Heckettlane biedt je de mogelijkheid om je persoonlijke stijl in elke vezel van je beddengoed tot uitdrukking te brengen.

Ontdek de nieuwste collecties!

Bij Heckettlane gaat het niet alleen om bedlinnen, maar om het omarmen van wereldwijde inspiratie. Hun toegewijde ontwerpteam reist de wereld rond op zoek naar de nieuwste trends en invloeden om in hun collecties te verwerken. De Nachtwacht fungeert als jouw poort tot deze wereld van creativiteit. Hier ontdek je altijd het nieuwste van het nieuwste van Heckettlane. Slaap in stijl, kies voor Heckettlane - want je verdient alleen het allerbeste.