Innovatieve comfort van Pullman Original

Ontdek de Pullman Original Collection, geworteld in de innovatieve tradities van George Mortimer Pullman uit 1865. De unieke Triple Pocket InSide pocketvering in onze Original matrassen zorgt voor een ongeëvenaard ligcomfort. Deze technologie biedt consistente ondersteuning van rand tot rand, perfect voor een rustige en herstellende nachtrust.

Terug naar Authenthiek vakmanschap

Ervaar echte luxe met de Pullman Original Collection, een eerbetoon aan traditioneel vakmanschap. Elke boxspring is handgemaakt in Nederland, gebruikmakend van luxe, duurzame materialen. Kies uit onze drie tijdloze modellen—Memphis, Aspen, en Boston—en geniet van slaapcomfort zoals nooit tevoren.

Uitmuntende Afwerking

Pullman Original boxsprings staan bekend om hun onberispelijke afwerking. De vlakke, niet-verstelbare uitvoeringen, gesteund door een massief vurenhouten frame, bieden solide comfort en zijn afgewerkt met hoogwaardige stoffen. Personaliseer uw slaapervaring met onze selectie aan poten en hoofdborden voor een perfecte match in uw interieur.

Verstelbaar Comfort

Ontdek de verstelbare Pullman Original boxsprings, ideaal voor uw avondroutine, of u nu leest of de dag doorneemt in een comfortabele positie. Deze boxsprings bieden traploze aanpassingen en zijn gebouwd op een ijzersterk stalen frame, beschikbaar in diverse maten voor uw ultieme gemak.

Gepersonaliseerde Matraskeuze

Combineer uw Pullman Original boxspring met een van onze speciaal ontworpen matrassen, zoals de Elan, Evoke, of Elect, voor een persoonlijk afgestemde slaapervaring. Kies uit natuurlatex of pocketvering toppers in onze Original Colour serie, afgestemd op uw voorkeur voor comfort en ondersteuning.

Duurzaam en Ergonomisch

De Pullman Original matrassen zijn niet alleen een toonbeeld van Nederlands vakmanschap maar ook van duurzaamheid. Met materialen als natuurlatex, paardenhaar, en wol bieden deze matrassen uitstekende ventilatie en ergonomische ondersteuning, afgestemd op uw lichaam voor een perfecte nachtrust.