Pullman


Ervaring ontstaan uit geschiedenis

De geschiedenis van Pullman begon meer dan 150 jaar geleden met George Mortimer Pullman, die in 1858 ongekend comfort introduceerde in luxe treincoupés. Deze rijke historie heeft Pullman wereldwijd gemaakt tot een symbool van subliem slaapcomfort, zowel in treinen, Grand Hotels als op cruiseschepen. Hun geheim? Het unieke Inside Pocket veersysteem dat voor optimale ondersteuning en tegendruk zorgt.

Uitnodiging om te dromen!

Bij Pullman draait alles om het creëren van de perfecte slaapomgeving. Het pocketvering-interieur in hun boxsprings biedt ongeëvenaard comfort en uitstekende ventilatie. Met matrassen en boxsprings die rand tot rand veerkracht bieden, is een goede nachtrust voor iedereen binnen handbereik.

25 jaar lang Slaapgenot!

Bij Pullman is vakmanschap en duurzaamheid een belofte. Alle producten worden met de grootste precisie en hoogwaardige, duurzame materialen vervaardigd, en daarom biedt Pullman een indrukwekkende garantie van 25 jaar op elke boxspring. Het onderhoud is eenvoudig en essentieel voor een lange levensduur.

Persoonlijk & Comfortabel

Pullman streeft ernaar om u de beste slaapervaring te bieden, en dit begint bij het kiezen van uw persoonlijke boxspring en matras. Bij Pullman zijn de mogelijkheden eindeloos. Combineer boxsprings met een scala aan matrassen en topdekmatrassen, gestoffeerd of niet, en geniet van de perfecte combinatie die past bij uw slaapwensen. Bij De Nachtwacht draait het om u, uw comfort, en een goede nachtrust.